Envelop Belastingdienst

Administratie

Als ondernemer heeft u te maken met ondermeer boekhouding, belastingzaken, sociale verzekeringen en uw eigen personeel.

U heeft uw onderneming opgericht om van uw eigen droom werkelijkheid te maken. Wij nemen u alle bijkomende zaken uit handen. Het is natuurlijk niet zo dat deze niet belangrijk zijn, in tegendeel. De statistieken wijzen uit dat ondernemers met een goede en bijgewerkte administratie een kleinere kans hebben om failliet te gaan en meer rendement halen, omdat ze weten waarop ze kunnen sturen.

Een administratie is niet alleen van belang voor uw eigen bedrijfsvoering. U bent ook wettelijk verplicht een administratie bij te houden en deze te bewaren. De administratie vormt tevens uw basis voor de belastingaangiften.

Wilt u of kunt u zelf geen boekhouding bijhouden? Dan kunnen wij uw volledige boekhouding bijwerken en alle belastingzaken regelen. Uiteraard is de keus aan u wat u zélf en wat wij verwerken.

Voor de gespecialiseerde financiële zaken werken wij samen met een gerenommeerd accountantskantoor met specialisten op elk financieel en fiscaal vakgebied. Je kunt tenslotte niet alles weten. Zij kunnen ook desgewenst een accountantsverklaring opstellen.

Salarisadministratie
Een goede salarisstrook is een bepalende factor voor uw personeelsbeleid. Wij kunnen voor u de volledige loonadministratie verzorgen. Daardoor zijn uw medewerkers, belastingdienst en bedrijfsverenigingen ook tevreden. Tevens verzorgen wij natuurlijk de jaaropgaven naar uw medewerkers en de belastingdienst.

Starters
Als starter krijgt u te maken met diverse instanties die allerlei gegevens van u willen hebben. Wij kunnen dit samen met u regelen. Tevens kunnen wij ondernemingsplannen, financieringsaanvragen, inschrijven Kamer van Koophandel, melding belastingdienst etc. etc. voor u regelen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze administratieve diensten?
Neem dan gerust contact met ons op.